• banner01
  • banner02
  • banner03

babagan kita Sugeng, sampeyan main dhewe

Grup Tekstil Jiangxi Imp. & Exp Co., Ltd. minangka pabrikan sandhangan sing didegake ing taun 1998, sing dununge ing provinsi Jiangxi, China, khusus ngekspor pakean rajutan, kalebu kabeh jinis Kaos, polo, hoodies, jaket, celana, klambi, dll.

 

Kita duwe 2 pabrik saham lan bangunan produksi dhewe. Minangka pemasok klambi rajutan utama, kita nawakake klambi berkualitas kanthi rega sing kompetitif lan layanan sing apik. Kita gelem tuwuh bareng karo pelanggan.

  • Factory Tour