2021 Grosir Pria Grosir ritsleting liwat kaus kaus Gaya Lengan Panjang nganggo saku

Katrangan singkat:

NAMA PRODUK: Ritsleting Pria Grosir Grosir 2021 liwat kaos olahraga, Lengan Panjang Gaya Kasual nganggo saku

ANGKA ARTIKEL: MH2021006

Asal: kutha NANCHANG, provinsi JIANGXI, CHINA

KAIN: Kain FLEECE

KOMPOSISI: katun 60% 40% POLYESTER

DESAIN: Piping, PREST LOGO CHEST


Detail Produk

Tag Produk

NAMA PRODUK 2021 Grosir Pria Grosir ritsleting liwat kaus kaus Gaya Lengan Panjang nganggo saku
ANGKA ARTIKEL MH2021006
Asal Usul Kutha NANCHANG, provinsi JIANGXI, CHINA
FABRIK Kain FLEECE
KOMPOSISI 60% katun 40% POLYESTER
DESAIN KANGAROO POCKET, tambalan velcroKantong lengan nganggo ritsletingKanthong kanthi bolongan kuping
UKURAN SMLXL.XXL
WARNA WARNA PANTONE Kasedhiya
Fitur Lembut, Bernapas, kelembapan
Logo Percetakan Cetakan adhedhasar banyu, Plastisol, Discharge, Retak, Foil, Burnt-out, Flocking, Bal Adhesive, Glittery, 3D, Suede, Transfer panas, lsp.
Logo sulaman Bordir Pesawat, Bordir 3D, Bordir Applique, Bordir Benang Emas / Perak, Bordir 3D Utas Emas / Perak, Bordir Paillette, Bordir Handuk, lsp.
Gaya Gaya kasual
Lengan Lengan lengen dawa
planket Planket ritsleting
Kemampuan Pasokan 50000 set saben Sasi
MOQ 1000PCS Saben WARNA
Rincian Kemasan 1polybag / sepotong, uga bisa dikemas minangka sarat.
Pelabuhan Shanghai, Ningbo, Shenzhen lsp.
Kiriman Liwat segara, liwat udara, liwat DHL / UPS / TNT lsp.
Syarat pambayaran T / T, L / C. lsp.
 Wektu Utama 30-60 dina
Pangaturan conto Sampel siap. Langsung ngatur kiriman. Sampel khusus. Sajrone 5-10 dina kerja. Biaya sampel dikenani biaya utamane adhedhasar desain uga jumlah total. Biaya sampel bisa dibalekake maneh yen jumlah pesanan sing akeh bisa tekan moq kita.
Keuntungan kanthi milih perusahaan MOQ ngisorRega kompetitifPengerjaan sing apik bangetJaminan KualitasTanduran sing apik, tenaga kerja tim sing kuat lan tenaga kerja sing profesional. Wektu produksi cekak. Pangiriman cepet. Layanan sawise adol apik
Layanan kita Kita nampa supaya OEM. Kabeh desain bisa diikuti desain, warna, Bahan lan jumlah pelanggan.
  Kita duwe pengalaman profesional luwih saka 20 taun dadi pabrikan nyulam pria lan wanitaKita duwe paneliti lan tim pangembangan sing kuwat kanggo ngatasi masalahAna akeh pemasok bahan baku ing pabrikPabrik kita entuk sertifikat WRAP, kita duwe lokakarya dhewe udakara 20000sq meterPesenan nyoba cilik bisa ditampa, kasedhiya sampel gratisRegane cukup lan tetep kualitas kanggo saben klien
  Kaos kringet olahraga ora mung potongan anget ing musim gugur lan musim salju, nanging uga artefak sing dibutuhake kanggo para olahragawan. Ora preduli ing olahraga, kerja, pariwisata, lan kombinasi teknologi pencetakan anyar, bisa nyoroti beda produk. Yen nganggo dhewe utawa kombinasi, bisa dadi fokus ing mripat, titik sing padhang ing dalan. Wernane abu-abu ireng lan putih, biru laut, abang, abu-abu ireng, abu-abu biru, abu-abu enom Elemen utama yaiku timbul cembung cekung, nyetak pola, ngukir film, nyithak warna sihir, nutul, lspKanthi pangembangan jaman, akses menyang informasi wis saya trep, lan estetika para konsumen uga saya apik. Wong wis ora puas maneh karo gambar kiasan, nanging mboko sithik cenderung ngutarakake sawetara emosi batin, pola utawa bentuk sing ora teratur sing luwih abstrak. Kadhangkala kita ora bisa netepake manawa blok warna ing gambar kasebut minangka obyek tartamtu, nanging ora bisa ditolak manawa blok warna ing gambar kasebut minangka obyek tartamtu, Bentuk sing ora teratur bisa ndadekake masarakat seneng, seneng, tentrem lan emosi liyane, yaiku luwih gampang nggawa wong ing perasaan tartamtu, lan malah ngrangsang memori sajrone wektu tartamtu.Saka macem-macem elemen sing dioptimalake kanthi lengkap, tema olahraga lan santai kanthi bentuk lan kehalusan wis dianyari. Tema mode, kelas dhuwur, serbaguna, olahraga lan santai 2.0 ditingkatake saka sandhangan modern. Temtokake klambi santai sing elegan, lan integralake modeling karo fungsionalitas level kinerja. Gaya nengsemake lan sederhana ngemot karakteristik gawenan tangan lan kain gawenan tangan, sing cocog kanggo gym, kantor, bar lan acara liyane. Ing jaman saiki sing sibuk, ndadekake kepenak lan nyenengake para konsumen. Desain gaya minangka elemen pertama desain fashion, sing kudu dianggep ora mung babagan proporsi lan temperamen sing nganggo, nanging uga koordinasi karo awak manungsa. Didhukung dening konsep kesederhanaan, kita nyerah dekorasi sing mboseni lan kolokasi sing ora perlu. Fokus karo struktur internal sandhangan lan organisasi garis pamisah.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan