Babagan Kita

Profil Perusahaan

Grup Tekstil Jiangxi Imp. & Exp Co, Ltd. minangka pabrikan sandhangan sing didegake ing taun 1998, sing dununge ing provinsi Jiangxi, China, khusus ngekspor pakean rajutan, kalebu kabeh jinis Kaos, polo, hoodies, jaket, celana, klambi, dll. 

Factory Tour

Kita duwe 2 pabrik saham lan bangunan produksi dhewe. Panyedhiya klambi rajutan utama, kita nyedhiyakake klambi berkualitas kanthi rega sing kompetitif lan layanan sing apik. Kita gelem tuwuh bareng karo pelanggan. Ing zona industri sampeyan dhewe, ana rantai industri rajutan sing diwasa, kalebu rajutan kain lan krah, pabrik cetak. Kita bisa nyedhiyakake sampling cepet lan nyepetake pangiriman 25-30 dina. Ana kamar sampel independen lan master sing apik sing njamin sampling cepet lan conto kualitas dhuwur kanggo ngirit wektu persetujuan. QC bakal mriksa saben klambi sawise dijahit lan nyetrika, lan milih klambi sing cacat kanggo mesthekake kualitas tinggi sandhangan akeh. Produk kita ekspor menyang Amerika Serikat, Eropa, Australia, Rusia, Afrika Selatan, Brasil lan negara liyane. Kita kerja sama luwih saka 10 taun kanggo sawetara pelanggan lan entuk kekancan sing apik. Minangka produsen pakaian rajutan utama, kita nggawe merek dhewe sekaligus. Kita bakal tetep kerja keras lan berkualitas tinggi. Lan kita ora bakal mandheg nambah awake dhewe supaya bisa dipercaya!

Sejarah Kita

Grup Tekstil Jiangxi Imp. & Exp Co., Ltd. minangka pabrikan sandhangan sing didegake ing taun 1998, sing dununge ing provinsi Jiangxi, China, khusus ngekspor pakean rajutan kanggo wanita, pria, bocah, bayi, kalebu kabeh jinis Kaos, polo, hoodies, jaket, celana, klambi turu dll. Produksi kita diekspor menyang Rusia, AS, Eropa, Jepang, UEA lan negara liyane luwih saka 20 taun, lan nikmati reputasi dhuwur.

Amarga entuk bathi saka rantai industri rajutan diwasa ing provinsi Jiangxi, kanthi pengawas pakaian profesional, lan tenaga kerja pabrik sing wis terlatih, kita bisa njanjeni operasi pesanan sing efisien lan kualitas massal sing bisa dikontrol kanthi apik, sing ora bisa digayuh Bangladesh, Kamboja, India. Kanggo biaya tenaga kerja sing luwih murah ing Nanchang, kutha tengah China. Kita regane luwih murah tinimbang Guangdong, Ningbo, Jiangsu, lan kutha-kutha gisik China liyane.

zhengshu1

Kita duwe 2 pabrik saham, produksi kompetitif yaiku kaos polo, lan klambi militer, kayata klambi kamuflase. Sajrone 20 taun iki, kita wis ngembangake akeh panyedhiya kain & aksesoris sing apik, lan kita ora bakal mandheg nambah awake dhewe supaya bisa dipercaya!

zhengshu2
zhengshu3
zhengshu4

Tim Kita

Jiangxi Textile Group Imp. & Exp.Co., Ltd.

Alamat: 1868, YF Road, Qingshan Lake, Nanchang, Jiangxi .China

Kode pos: 330002

Tony: + 86-791 88332149

Zane: + 86-791 88437761

Tandha: + 86-791 88337204

Fax: + 86-791 88333211

E-mail: jx_textile@yahoo.com