FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Mode berkelanjutan ora mesthi ramah lingkungan. Apa konsumen gelem nglampahi barang sing padha kasedhiya ing papan liya kanthi luwih murah? Apa fashion berkelanjutan mung tren?

Ana akeh cara supaya bisa lestari. Dadi, kapercayan manawa mode berkelanjutan iku pungkasan, iku ora bener. Kain liyane sing ditawakake ramah lingkungan lan ora kudu regane luwih larang. Kaya, katun organik sing ditanam kanthi etis lan diproduksi lan dicelup tanpa pewarna beracun. Kaping pirang-pirang, biaya paling gedhe yaiku ing cara nggawe.

Dadi, saiki dadi pitakonan, apa ana wong sing gelem mbayar luwih akeh kanggo barang sing digawe luwih apik?

Iki minangka pitakon penting, amarga bisa uga nalika wiwitan barang sing regane murah iku apik banget, nanging barang kasebut ora bakal digawe kanthi cara sing padha, utawa digawe supaya tahan, nglindhungi lingkungan, lan nganggep wong-wong sing nggawe barang kasebut

Dadi, apa ana wong sing gelem mlumpat ing kreta kepuasan sing telat?

Mode berkelanjutan dudu gaya sing kliwat. Mode berkelanjutan wis tren munggah, alon-alon, nanging wong bakal njupuk keputusan sing luwih apik lan nimbang lingkungan lan etika. Lingkungan kasebut lagi krisis. Nalika wong dadi luwih ngerti, iki langsung nyebabake gaweyane supaya bisa urip luwih apik kanggo awake dhewe lan kanggo wong liya, saiki uga mbesuk. Akeh wong sing ndeleng papane digawe lan nggawe, nanging nalika barang sing apik banget ing dheweke, fokus bisa uga beda. Sawetara wong negesake babagan tuku lokal, utawa digawe ing Amerika Serikat, mula bakal dadi pelanggan tartamtu. Sawetara mung pengin tuku katun, dadi liyane. Dadi, pancen gumantung karo wong kasebut.

Rantai suplai kanthi mode asring banget, saengga angel banget kanggo ngerti persis kain sing digawe, lan saka endi asal-usule, nggawe lan produksi. Pramila transparansi pancen apik banget kanggo masarakat. Dadi, konsumen dadi luwih sadar. Yaiku ing fase wiwitan. Yen kita ndeleng sepira tekane industri panganan, kita bakal ngerti, padha karo wiwit. Minangka polusi paling gedhe nomer loro sawise lenga lan gas, mode penting banget. Iki uga minangka kabutuhan dhasar, kayata panganan, mula ora ana sangsi manawa konsumen bakal luwih mriksa pakaian. Wong pengin ngerti kenapa akeh racun ing klambi lan kenapa ana sing mikir, ora apa-apa.

Pengin kerja sama kita?