Fleece Zipper munggah Kaos Pria nganggo Sweater Collar Stand

Katrangan singkat:

NAMA PRODUK: Zipper Bulu munggah Kaus Pria nganggo Sweater Collar Stand

ANGKA ARTIKEL: MH2021004

Asal: kutha NANCHANG, provinsi JIANGXI, CHINA

KAIN: Kain FLEECE

KOMPOSISI: katun 60% 40% POLYESTER

DESAIN: Piping, PREST LOGO CHEST


Detail Produk

Tag Produk

NAMA PRODUK Fleece Zipper munggah Kaos Pria nganggo Sweater Collar Stand
ANGKA ARTIKEL MH2021004
Asal Usul Kutha NANCHANG, provinsi JIANGXI, CHINA
FABRIK Kain FLEECE
KOMPOSISI 60% katun 40% POLYESTER
DESAIN KANGAROO POCKET, PRINT LOGO DADA
UKURAN SMLXL.XXL
WARNA WARNA PANTONE Kasedhiya
Fitur Lembut, Bernapas, kelembapan
Logo Percetakan Cetakan adhedhasar banyu, Plastisol, Discharge, Retak, Foil, Burnt-out, Flocking, Bal Adhesive, Glittery, 3D, Suede, Transfer panas, lsp.
Logo sulaman Bordir Pesawat, Bordir 3D, Bordir Applique, Bordir Benang Emas / Perak, Bordir 3D Utas Emas / Perak, Bordir Paillette, Bordir Handuk, lsp.
Gaya Gaya kasual
Lengan Lengan lengen dawa
planket Planket ritsleting
Kemampuan Pasokan 50000 set saben Sasi
MOQ 1000PCS Saben WARNA
Rincian Kemasan 1polybag / sepotong, uga bisa dikemas minangka sarat.
Pelabuhan Shanghai, Ningbo, Shenzhen lsp.
Kiriman Liwat segara, liwat udara, liwat DHL / UPS / TNT lsp.
Syarat pambayaran T / T, L / C. lsp.
 Wektu Utama 30-60 dina
Pangaturan conto Sampel siap. Langsung ngatur kiriman. Sampel khusus. Sajrone 5-10 dina kerja. Biaya sampel dikenani biaya utamane adhedhasar desain uga jumlah total. Biaya sampel bisa dibalekake maneh yen jumlah pesanan sing akeh bisa tekan moq kita.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan