LADIES SHORT SLV WRAP DRESS WITH FLOUNCE MERROW AND Pinggang SPAGHITTE

Katrangan singkat:

NAMA PRODUK: PESAN SALE PANAS SINGKAT PAKAIAN PALSU SLV Kanthi MERROW FLOUNCE LAN PINGGUNG Pinggir

ANGKA ARTIKEL: AAJD147

ASAL: KOTA NANCHANG, PROVINSI JIANGXI, CHINA

FABRIK: KAIN PRINT YUMMY

KOMPOSISI: 92% POLYESTER 8% SPANDEX

Bobot: 170GSM

DESAIN: GABUNG CROSS CROSS, FLUTTER SLEEVE WITH STITCH COVER, PINGGUNG PUNGGUNG DENGAN 1/2 ″ ELASTIC, PINGGUNG DEWAN DENGAN TUNNEL LAN 1/4 ″ TIE SPGHITTE. 3 GANGGU BANYAK LAN GUNUNG MERROW, SHIRRING.

FITUR: LEMBAR GANDANG FABRIK. KANGGO BAIK: TUNGGAL HORIZONTAL 4 ″ -> 9-10 ″; TENSION VERTIKAL: 4 ″ -> 7-8 ″. KITA Kasedhiya nggawe macem-macem cetakan kaya seni cetakan. PRINTAN BERSIH LANJUT.

GAYA IKI POPULER ING PASARAN LAN NGANGGO PESEN.


  • UKURAN: SML XL
  • MOQ: 1500PCS Saben WARNA
  • LEAD TIME: 45-60DAYS
  • Detail Produk

    Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan