Kaos Grosir dada Grosir Pria Kualitas Tinggi nganggo Kantong Kanguru

Katrangan singkat:

NAMA PRODUK: Kaos Cetak dhadha Grosir Pria nganggo Kantong Kanguru

ANGKA ARTIKEL: MH2021001

Asal: kutha NANCHANG, provinsi JIANGXI, CHINA

KAIN: Kain FLEECE

KOMPOSISI: katun 60% 40% POLYESTER

DESAIN: Piping, PREST LOGO CHEST


Detail Produk

Tag Produk

NAMA PRODUK Kaos Grosir dada Grosir Pria Kualitas Tinggi nganggo Kantong Kanguru
ANGKA ARTIKEL MH2021001
Asal Usul Kutha NANCHANG, provinsi JIANGXI, CHINA
FABRIK Kain FLEECE
KOMPOSISI 60% katun 40% POLYESTER
DESAIN KANGAROO POCKET, Print DADALapisan hood kamuflase
UKURAN SMLXL.XXL
WARNA WARNA PANTONE Kasedhiya
Fitur Lembut, Bernapas, kelembapan
Logo Percetakan Cetakan adhedhasar banyu, Plastisol, Discharge, Retak, Foil, Burnt-out, Flocking, Bal Adhesive, Glittery, 3D, Suede, Transfer panas, lsp.
Logo sulaman Bordir Pesawat, Bordir 3D, Bordir Applique, Bordir Benang Emas / Perak, Bordir 3D Utas Emas / Perak, Bordir Paillette, Bordir Handuk, lsp.
Gaya Gaya kasual
Lengan Lengan lengen dawa
Kerah Kerah nganggo hood
Kemampuan Pasokan 50000 set saben Sasi
MOQ 1000PCS Saben WARNA
Rincian Kemasan 1polybag / sepotong, uga bisa dikemas minangka sarat.
Pelabuhan Shanghai, Ningbo, Shen zhen lsp.
Kiriman Liwat segara, liwat udara, liwat DHL / UPS / TNT lsp.
Syarat pambayaran T / T, L / C. lsp.
 Wektu Utama 30-60 dina
Pangaturan conto Sampel siap. Langsung ngatur kiriman.Sampel khusus. Sajrone 5-10 dina kerja. Biaya sampel dikenani biaya utamane adhedhasar desain uga jumlah total. Biaya sampel bisa dibalekake maneh yen jumlah pesanan sing akeh bisa tekan moq kita.
Keuntungan kanthi milih perusahaan MOQ ngisorRega kompetitifPengerjaan sing apik bangetJaminan KualitasTanduran sing apik, tenaga kerja tim sing kuat lan tenaga kerja sing profesional. Wektu produksi cekak.Pangiriman cepet

Layanan sawise adol apik

Layanan kita Kita nampa supaya OEM. Kabeh desain bisa diikuti desain, warna, Bahan lan jumlah pelanggan.
  Kita duwe pengalaman profesional luwih saka 20 taun dadi pabrikan nyulam pria lan wanita. Kita duwe paneliti lan tim pangembangan sing kuwat kanggo ngatasi masalahAna akeh pemasok bahan baku ing pabrikPabrik kita entuk sertifikat WRAP, kita duwe lokakarya dhewe udakara 20000sq meterPesenan nyoba cilik bisa ditampa, kasedhiya sampel gratis. Regane cukup lan tetep kualitas kanggo saben klien
  Kaus sing modis ing taun 1980an yaiku sing paling umum ing urip modern masarakat, lan uga dadi klambi sing paling penting kanggo pria. Ing babagan kepraktisan, ketepatan waktu lan mode, Pullover sing luwih integral karo kabutuhan konsumen, disorot ing desain merek utama saiki babagan splicing, siluet, kain lan pola. Kanthi desain hood minangka salah sawijining desain gaya kebersihan paling umum. Ing pamilihan warna busana lan warna pola, uga cenderung warna cahya utawa kontras warna, sing nambah pangaruh visual. Iki nyedhiyakake klambi sing luwih enom lan luwih cocog. Pangowahan pola dadi posisi output budaya sing paling penting. Logo merek, utawa graffiti utawa desain kembang lan kewan sing gedhe banget, kabeh nuduhake pola mode kepribadian.Produk iki nerangake minimalis modern sing mesthi dianut desain liwat setelan nyerang warna, jas setelan santai lan produk liyane, lan nggawa akeh pilihan anyar kanggo wong sing seneng gaya santai ing kutha. Desain kanthong kanguru nambah kepraktisan sandhangan. Ing babagan warna, warna cahya lan warna peteng digunakake kanggo pencocokan warna, supaya gaya kabeh luwih enom lan semangat. Nggawe akeh pilihan anyar kanggo wong sing seneng gaya santai ing kutha.Wis dadi item tren sing ora bisa diabaikan. pola nyetak dada iku apik banget. Gaya kaos kanthi temperamen sing alus bisa nggawe mode sing kuat. Desain kasual saka headwear nggawe rasa gerakan sing kuat. Sisih ngisor nganggo olahraga kanggo nyandhang sandhangan ndhuwur. Gambar umum Pullover pria iki bakal nggawe gaya lan kepribadian sampeyan. 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan