Warta

  • Wektu kiriman: Apr-27-2021

    Merek pakaian luar negeri sing berbasis ing Selandia Baru, Kathmandu wis kerja sama karo The Renewal Workshop, panyedhiya solusi bundar utama, kanggo miwiti proyek pemetaan bunder kanggo nyedhiyakake program nganyari maneh lan menehi rekomendasi marang para pelanggan mbesuk. Merek iki uga ndhesek bisnis fashion ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-27-2021

    Fashion for Good, platform kanggo inovasi fashion berkelanjutan, Universitas Utrecht lan Koalisi Kemasan Berkelanjutan, wis kolaboratif nulis kertas putih sing menehi ikhtisar babagan kemasan sing bisa digunakake maneh ing industri mode. Menehi pertimbangan utama kanggo adopsi skala ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-26-2021

    Kantor pusat ing Gastonia, Champion Thread Company (CTC), panyedhiya benang, benang, lan komponen produk sewn sing beda-beda, ngluncurake benang jahit industri sing ramah lingkungan lan lingkungan digawe saka bahan sing dudu prawan. Utas daur ulang 100 persen ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-26-2021

    CARA BIRU Industri produk tekstil sing tanggung jawab njamin keamanan lan lingkungan sing resik, saengga bisa nggawe model bisnis jangka panjang kanggo kabeh perusahaan sing ana gandhengane. Teknologi paling anyar lan praktik terapan sing paling apik ngasilake kaunggulan kompetitif nalika nyuda efek ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Feb-05-2021

    Grup H&M, perusahaan ritel multinasional Swedia, wis ngenalake sistem kemasan kertas multi-merek anyar sing bisa digunakake maneh lan bisa didaur ulang. Kanthi blanja online tambah akeh ing saindenging jagad lan kanthi sampah plastik kasebut, H&M rumangsa kudu golek solusi kanggo kemasan berkelanjutan. The ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Feb-05-2021

    Data perdagangan pakaian anyar (bab 61 lan 62 kode HS) nuduhake pengaruh global COVID-19 lan pratandha pemulihan sektor kasebut, miturut departemen pertanian AS (USDA). Pamulihan China luwih cepet tinimbang negara liya. Nanging, kecepetan pemulihan ing konsumen ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Feb-05-2021

    Rega katun global, sing wis tren sadurunge pandemi, mundur banget wiwit Januari nganti April, kanthi futures NY mudhun dadi endhek 10 taun. Nanging, rega mundhak lan saiki ngluwihi level pra-pandemi amarga panggunaan pabrik pulih lan faktor liyane nyengkuyung kekuwatan pungkasan. COOVID-19 ...Waca liyane »