Thread Juara ngluncurake benang jahitan daur ulang 100%

Kantor pusat ing Gastonia, Champion Thread Company (CTC), panyedhiya benang, benang, lan komponen produk jahitan sing beda-beda, wis ngluncurake benang jahit industri sing ramah lingkungan lan ramah lingkungan digawe saka bahan sing dudu prawan. Utas daur ulang 100 persen nyedhiyakake pilihan sing ijo tanpa ngorbanake kinerja njahit.

Renu saiki ngemot versi ramah lingkungan saka telung utas poliester kabeh aplikasi kanthi sudhut ing mode, perabotan, kasur, PPE, industri, lan segmen produk liyane.

"Kita bangga bisa menehi solusi utas berkelanjutan iki," ujare presiden CTC Matt Poovey. "Baris Renu ngatasi permintaan industri lan konsumen kanggo produk sing digawe saka bahan non-perawan. Utas daur ulang 100 persen iki dirancang supaya para pengecer, merek, lan pabrikan bisa nggayuh tujuan lan komitmen keberlanjutane kanthi njaga produktivitas, kinerja jahitan, colourfastness, lan karakteristik resistensi kimia sing disenengi ing tali poliester tradisional.

Disertifikasi bebas saka bahan-bahan sing mbebayani ing Oeko-Tex Standard 100, barisan produk-produk ramah lingkungan saiki kalebu Renu ChampSpun daur ulang benang poliester sing daur ulang, Renu Poly ChampCore benang nganggo poliester daur ulang kanthi inti multifilamen, lan benang poliester tekstur daur ulang Renu AeroTex Plus. Produk Renu nyumbang kanggo ekonomi bunder kanthi nyuda konsumsi energi, sampah, lan katergantungan minyak. Dheweke direkayasa kanthi standar kualitas ekstrem CTC lan wis rampung nganggo pelumas proprietari kanggo njamin produktivitas sing dhuwur.

Produk Renu makili komitmen CTC kanggo 'Maju Thread Umum'.

Wiwit taun 1979, Champion Thread Company (CTC) fokus ing benang jahit inovatif, benang rekayasa, komponen trim, lan keahlian industri sing ora ana tandhingane kanggo mbantu tekstil global, klambi pelindung, perabotan omah, otomotif, pertanian, industri, lan pabrikan liyane ngrampungake produke, produksi, lan tantangan rantai pasokan.

Kantor pusat ing Gastonia, North Carolina, bisnis duweke kulawarga lan operasional kasebut darmabakti kanggo nyedhiyakake produk bermutu kanthi rega kompetitif lan mbedakake kanthi menehi dhukungan pelanggan lan kemitraan klien.


Wektu kiriman: Apr-26-2021