Mode kanggo Good nyedhiyakake ringkesan babagan kemasan sing bisa digunakake maneh ing mode

Fashion for Good, platform kanggo inovasi fashion berkelanjutan, Universitas Utrecht lan Koalisi Kemasan Berkelanjutan, wis kolaboratif nulis kertas putih sing menehi ikhtisar babagan kemasan sing bisa digunakake maneh ing industri mode. Iki menehi pertimbangan utama kanggo adopsi kemasan sing bisa digunakake maneh lan nyorot pengaruh positif.

Temuan sing diterbitake ing makalah kanthi irah-irahan 'Rise of Reusable Packaging: Understanding the Impact and Mapping a Path to Scale' nuduhake kasus pengaruh sing jelas kanggo kemasan sing bisa digunakake maneh, sing ditampilake ing sawetara kedadean, pangurangan luwih saka 80 persen emisi CO2, lan 87 persen sampah plastik kurang, kanthi bobot, dibandhingake karo alternatif panggunaan siji. Kertas kasebut uga menehi cahya babagan jumlah variabel sing bisa mengaruhi pengaruh drastis kalebu jarak transportasi, tarif bali lan jinis kemasan sing digunakake.

Tuwuhing e-commerce ing industri mode, wis dadi segmen pasar e-commerce paling gedhe, saya cepet, disurung dening penutupan toko bata lan mortir amarga pandemi kasebut. Kaya ngono, panjaluk kanggo kemasan panggunaan siji, lan generasi sampah saya saya tambah. Nanging, opsi sing bisa digunakake maneh, sing tujuane ngowahi kemasan saka panggunaan siji dadi aset panggunaan akeh, diterapake minangka alternatif berkelanjutan, ujare Fashion for Good ing sawijining rilis pers.

"Kemasan sing bisa digunakake maneh minangka tuas utama kanggo nutup daur ulang plastik ing industri mode. Muga-muga temuan ing makalah iki bisa gawe uwong yakin ing industri manawa bunderan bisa dipikolehi saiki lan nggunakake iki minangka toolkit kanggo map dalane kanggo solusi solusi berkelanjutan, "ujare Katrin Ley, Fashion for Good.

Kemasan panggunaan siji mbutuhake ekstraksi bahan baku perawan kanggo nggawe lan ngasilake sampah sing akeh; kira-kira 15 yuta ton ing Eropa ing taun 2018. Ora dibuwang sawise tekan konsumen, bungkus sing bisa digunakake maneh bakal dikembalikan lan didaur ulang sajrone pirang-pirang perjalanan. Kanthi mangkono, dheweke bisa ngatasi sawetara masalah kemasan panggunaan siji lan duweni potensi nyuda pengaruh lingkungan ing kemasan ing e-commerce.

Kanthi kontribusi saka Fashion kanggo Mitra Merek Bagus Otto lan Zalando, uga para inovator kemasan sing bisa digunakake maneh Limeloop, RePack lan Returnity, makalah kasebut uga nyoroti panelitian kasus lan pertimbangan utama kanggo skala kemasan sing bisa digunakake maneh, ujare rilis kasebut.

Makalah kasebut diprakarsai dening Fashion for Good minangka bagean saka inisiatif sing luwih jembar kanggo ngatasi tantangan kemasan plastik ing industri mode.


Wektu kiriman: Apr-27-2021