Tindakake cara BLUE

CARA BIRU

Industri produk tekstil sing tanggung jawab njamin keamanan lan lingkungan sing resik, saéngga njamin model bisnis jangka panjang kanggo kabeh perusahaan sing ana gandhengane. Teknologi paling anyar lan praktik terapan sing paling apik ngasilake kaunggulan kompetitif nalika nyuda efek ing lingkungan lan masarakat. Iki sing dingerteni kanthi cara biru. Bareng kita ganti pengaruh lingkungan saka tekstil dadi luwih apik.

LANGKAH DENGAN LANGKAH KANGGO KEKUASAAN

KIMIA

Ngatur bahan kimia wiwit wiwitan proses produksi produk tekstil lan sateruse - sawijining sesanti kanggo BLUESIGN. Manajemen Aliran Input minangka rute sing bisa ditindakake. Pramila mitra ing industri kimia ngalami penilaian ing situs kanthi ketat kanggo mriksa efektifitas Sistem Stewardship Produk sing diterapake. Iki ngidini tampilan transparan ing produk kimia sing digawe lan risikone. Data sing akurat lan pangembangan bahan kimia anyar kanthi risiko sithik yaiku kunci kanggo manajemen risiko lan keberangkatan zat kimia sing mbebayani. Manajemen Ganti Bahan Kimia Nyatane nggampangake detoks kabeh rantai pasokan, sing uga nyedhiyakake kahanan kerja lan urip sing luwih aman lan luwih lestari.

MATERI

Bahan lan aksesoris tekstil sing diproduksi khusus karo bahan kimia sing diperiksa ing fasilitas produksi sing aman lan resik tanpa kompromi kualitas, kinerja utawa desain - BLUESIGN njamin iki liwat pambiji perusahaan ing lokasi lan implementasi rencana manajemen risiko komprehensif kanggo kabeh jinis pabrikan. Saliyane manajemen kimia kualitatif lan kuantitatif, konsep kasebut ningkatake pamrosesan pamulihan sumber daya kanggo nyuda pengaruhe tumrap masarakat lan lingkungan sakabehe. Ketaatan karo standar sosial minangka prasyarat dhasar kanggo kita. Karyawan sing wareg ing rantai pemasok lan konsumen sing yakin yaiku asil.

TINDAKAN

Lacak produk tekstil mbutuhake data sing wis diverifikasi lan informasi sing mumpuni. Kajaba iku, kemampuan nglacak kudu cepet lan ora rumit supaya bisa njupuk keputusan bisnis sing tanggung jawab. Solusi Komputasi Cloud nyedhiyakake produk sing bisa dilacak terus, bebaya risiko online yen ana pangowahan, uga rekomendasi minimisasi risiko tambahan. Rantai pemasok jaringan nyambung mitra sing pas. Dadi, produk diproduksi kanthi efisiensi tinggi lan mupangat maksimal kanggo konsumen lan lingkungan. Iki bisa dilacak langsung.

TRANSPARENSI

Donya nganggo: Produk tekstil sing ngetutake kanthi warna biru lan bisa nglacak terus. Kualitas merek nggambarake beban lingkungan minimal kanthi kelestarian maksimal. Mbukak komunikasi liwat informasi pihak-pihak sing wis diverifikasi lan adhedhasar kasunyatan nyritakake babagan produk anyar sing nggawe citra sing jujur ​​lan sustainable nalika nggawe kapercayan. Kita nuduhake upaya industri sing gedhe banget lan nuntun konsumen ing dalan sing biru.


Wektu kiriman: Apr-26-2021