H&M ngenalake solusi kemasan berkelanjutan

Grup H&M, perusahaan ritel multinasional Swedia, wis ngenalake sistem kemasan kertas multi-merek anyar sing bisa digunakake maneh lan bisa didaur ulang. Kanthi blanja online tambah akeh ing saindenging jagad lan kanthi sampah plastik kasebut, H&M rumangsa kudu golek solusi kanggo kemasan berkelanjutan. Tujuan saka solusi anyar iki yaiku kanggo nyuda resiko nggawe sampah kasebut.

"Kanthi Minggu Ireng lan preinan cedhak, blanja kanthi online wis tekan puncak. Lan amarga pandemi njupuk alih taun iki, luwih aman manawa e-commerce diganti selawase. Nanging nalika pesenan online saya mundhak dadi tren global umum, sampah sampah uga ana. Umume plastik minangka pungkasan ing landfill utawa ing samodra, lan pengaruh negatif banget marang planet kita, ”H&M Group nyatakake ing sawijining rilis pers.

Ing industri mode, plastik minangka salah sawijining tantangan paling gedhe. Iki ora mung digunakake ing bahan sintetis kayata poliester, nanging uga ing gantungan, tag hang, nggunakake siji tas belanja lan polybag. Nalika nerangake kemasan, plastik sebagian digunakake kanggo nglindhungi sawetara produk lan nyegah sampah, sing dadi luwih angel diganti. Pitakonane yaiku: Kepiye cara nyegah kemasan supaya ora dadi sampah lan ing wektu sing padha ngirim produk sing paling apik?

Ing pusat distribusi ing Walanda, Inggris, Swedia, China, Rusia lan Australia, mayuta-yuta paket wis dikirim menyang pelanggan minangka tes kanggo solusi kemasan sing luwih berkelanjutan. Kanthi motivasi karo strategi kemasan lan dadi organisasi sing bunder, H&M Group nggawe sistem kemasan multi-merek kanthi tas sing digawe saka kertas sing disertifikasi. Sawise dibukak, tas bisa didaur ulang.

Kajaba iku, label merek saiki ngidini merek klompok dadi luwih relevan karo olahpesen, nalika tas duwe tampilan sing luwih resik lan luwih apik. Sabanjure, nyegah paket sing ora duwe pesen ketinggalan jaman, nyegah risiko sampah liyane.

“Kita ngenalake jinis kemasan sing luwih apik kanggo para konsumen lan lingkungan. Iki durung bisa ditambah amarga kita kudu terus ngupayakake ngganti panggunaan plastik ing saindhenging rantai pasokan logistik. Nanging kanthi ngenalake kemasan multi-merek anyar iki, kita nggawe pengaruh gedhe kanthi ngganti plastik njaba kanthi solusi kertas. Iki minangka langkah cilik kanggo lelungan sing dawa, "Hanna Lumikero, pemilik layanan sing tanggung jawab sistem kemasan anyar ing H&M Group, nalika dirilis.

Nganti saiki, solusi kemasan anyar wis diwenehake menyang pelanggan ing COS, ARKET, Monki lan Dina Minggu. Merk H&M wis wiwit dileksanakake ing pasar sing dipilih, lan iki mung bakal nambah sajrone wulan-wulan mbesuk lan kanthi iki, tekan klompok pelanggan sing luwih gedhe ing saindenging jagad. Ing wiwitan taun 2021, merek & Crita Liyane bakal melu lelungan lan ngirim pesenan online kanthi kemasan kertas sing bisa didaur ulang.

“Kita nggunakake masukan sing migunani saka para pelanggan kanggo nambah lan kita ngerti manawa dheweke seneng nampa pesenan ing bungkus sing luwih sustainable. Sekaligus, kita komitmen kanggo nyuda plastik sajrone bisnis lan rantai nilai. Pramila kita bakal ngetrapake solusi kemasan iki ing kabeh merek, "ujare Lumikero.

Solusi kemasan bakal mbantu Grup H&M supaya bisa nggayuh target strategi bunder kanggo kemasan, kalebu nyuda kemasan nganti 25 persen lan ngrancang kemasan sing bisa digunakake maneh, didaur ulang utawa bisa dikomposisasi paling anyar ing taun 2025. Tujuane diselarasake karo Komitmen Global Plastics Economy New Ellen MacArthur Foundation, uga paksi Fashion Pact lan Canopy Pack4Good, lan nyebabake Grup H&M ngilangi sebagian besar tas belanja plastik ing toko merek, kanthi pilihan kertas sing disertifikasi . Bebarengan karo tumindak liyane, iki nyuda pengurangan kemasan plastik 4,7 persen sajrone 2019, yaiku luwih saka 1.000 ton plastik. Kanthi ngetrapake pilot kemasan anyar, klompok H&M bakal luwih cepet nggayuh tujuan kasebut.


Wektu kiriman: Feb-05-2021