Merek pakaian luar ruangan Kathmandu ngumumake proyek pemetaan bunder

Merek pakaian luar negeri sing berbasis ing Selandia Baru, Kathmandu wis kerja sama karo The Renewal Workshop, panyedhiya solusi bundar utama, kanggo miwiti proyek pemetaan bunder kanggo nyedhiyakake program nganyari maneh lan menehi rekomendasi marang para pelanggan mbesuk. Merek iki uga ndhesek bisnis fashion ing Australasia supaya gabung karo nyuda sampah tekstil.

"Kita seneng banget bisa kerja sama karo The Renewal Workshop kanggo kerja sama kanggo nyuda limbah tekstil, lan dadi sing pertama muga-muga akeh bisnis ing Australia lan Selandia Baru sing bisa nggarap sirkularitas. Kemitraan iki minangka langkah pertama sing penting kanggo nggayuh tujuan keberlanjutan 2025 kanggo nggabungake kepala sekolah ekonomi bunder menyang operasi bisnis, "ujare CEO, Kathmandu, Ruben Casey, miturut laporan media Australia.

 

"Minangka bisnis sing gumantung karo mitra merek kolaboratif lan progresif uga komitmen sing kuat kanggo keberlanjutan, kita ora bisa mikir mitra sing luwih apik tinimbang Kathmandu kanggo njelajah potensial praktik lingkaran liwat proses Circular Mapping," ujare Nicole Bassett , pendiri, Lokakarya Pembaharuan.

 

Kemitraan kasebut minangka jinis pertama sing dibentuk kanggo ngatasi sampah tekstil ing wilayah Australasia.


Wektu kiriman: Apr-27-2021