Desain Mode Musim Panas Nganggo Kaos Wanita Tee Shops Layar Percetakan Bordir Kaos Wanita Tops Top Top

Katrangan singkat:

ANGKA ARTIKEL: LT2021002

Asal: Kutha NANCHANG, Provinsi JIANGXI, CHINA

FABRIC: Kain Jersey Tunggal

KOMPOSISI: Katun 60% Poliester 40%

DESAIN: PRINTED

UKURAN: SMLXL.XXL

WARNA: WARNA PANTONE Kasedhiya

Fitur: Soft, Breathable, Wicking Kelembapan


Detail Produk

Tag Produk

NAMA PRODUK Grosir Musim Panas Desain Mode Kebesaran Wanita Crop Tee Shirt Layar Percetakan Bordir Kebesaran Wanita Crop Top T Shirt
ANGKA ARTIKEL LT2021002
Asal Usul Kutha NANCHANG, provinsi JIANGXI, CHINA
FABRIK Kain Jersey tunggal
KOMPOSISI 60% katun 40% poliester
DESAIN PRINTED
UKURAN SMLXL.XXL
WARNA WARNA PANTONE Kasedhiya
Fitur Lembut, Bernapas, kelembapan
Logo Percetakan Cetakan adhedhasar banyu, Plastisol, Discharge, Retak, Foil, Burnt-out, Flocking, Bal Adhesive, Glittery, 3D, Suede, Transfer panas, lsp.
Logo sulaman Bordir Pesawat, Bordir 3D, Bordir Applique, Bordir Benang Emas / Perak, Bordir 3D Utas Emas / Perak, Bordir Paillette, Bordir Handuk, lsp.
Gaya Gaya kasual
Lengan Lengan Lengan cekak
Kerah Gulu kru
Kemampuan Pasokan 100000 Potongan saben Sasi
MOQ 1000PCS Saben WARNA
Rincian Kemasan 1polybag / sepotong, uga bisa dikemas minangka sarat.
Pelabuhan Shanghai, Ningbo, Shenzhen lsp.
Kiriman Liwat segara, liwat udara, liwat DHL / UPS / TNT lsp.
Syarat pambayaran T / T, L / C. lsp.
 Wektu Utama 30-60 dina
Pangaturan conto Sampel siap. Langsung ngatur kiriman. Sampel khusus. Sajrone 5-10 dina kerja. Biaya sampel dikenani biaya utamane adhedhasar desain uga jumlah total. Biaya sampel bisa dibalekake maneh yen jumlah pesanan sing akeh bisa tekan moq kita. 
Keuntungan kanthi milih perusahaan MOQ ngisor Rega kompetitif. Pengerjaan sing apik banget.Jaminan KualitasTanduran sing apik, tenaga kerja tim sing kuat lan tenaga kerja sing profesional. Wektu produksi cekak. Pangiriman cepet. Layanan sawise adol apik.
Layanan kita Kita nampa supaya OEM. Kabeh desain bisa diikuti desain, warna, Bahan lan jumlah pelanggan.
  Kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman profesional minangka pabrikan rajutan rajutan pria lan wanita. Kita duwe paneliti lan tim pangembangan sing kuwat kanggo ngatasi masalah. Ana akeh pemasok bahan mentah ing sekitar pabrik kita Ditampa, sampel gratis kasedhiya.
Regane cukup lan tetep kualitas kanggo saben klien.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan