Grosir Kaos Desain Pribadi Grosir Grosir Kaos Tee Print Tee kebesaran

Katrangan singkat:

ANGKA ARTIKEL: LT2021001

Asal: Kutha NANCHANG, Provinsi JIANGXI, CHINA

FABRIC: Kain Jersey Tunggal

KOMPOSISI: Katun 60% Poliester 40%

DESAIN: Belang PRINTED

UKURAN: SMLXL.XXL

WARNA: WARNA PANTONE Kasedhiya

Fitur: Soft, Breathable, Wicking Kelembapan


Detail Produk

Tag Produk

NAMA PRODUK Grosir Kaos Desain Pribadi Grosir Grosir Kaos Tee Print Tee kebesaran
ANGKA ARTIKEL LT2021001
Asal Usul Kutha NANCHANG, provinsi JIANGXI, CHINA
FABRIK Kain Jersey tunggal
KOMPOSISI 60% katun 40% poliester
DESAIN Belang  PRINTED
UKURAN SMLXL.XXL
WARNA WARNA PANTONE Kasedhiya
Fitur Lembut, Bernapas, kelembapan
Logo Percetakan Cetakan adhedhasar banyu, Plastisol, Discharge, Retak, Foil, Burnt-out, Flocking, Bal Adhesive, Glittery, 3D, Suede, Transfer panas, lsp.
Logo sulaman Bordir Pesawat, Bordir 3D, Bordir Applique, Bordir Benang Emas / Perak, Bordir 3D Utas Emas / Perak, Bordir Paillette, Bordir Handuk, lsp.
Gaya Gaya kasual
Lengan Lengan Lengan cekak
Kerah Gulu kru
Kemampuan Pasokan 100000 Potongan saben Sasi
MOQ 1000PCS Saben WARNA
Rincian Kemasan 1polybag / sepotong, uga bisa dikemas minangka sarat.
Pelabuhan Shanghai, Ningbo, Shenzhen lsp.
Kiriman Liwat segara, liwat udara, liwat DHL / UPS / TNT lsp.
Syarat pambayaran T / T, L / C. lsp.
 Wektu Utama 30-60 dina
Pangaturan conto Sampel siap. Langsung ngatur kiriman. Sampel khusus. Sajrone 5-10 dina kerja. Biaya sampel dikenani biaya utamane adhedhasar desain uga jumlah total. Biaya sampel bisa dibalekake maneh yen jumlah pesanan sing akeh bisa tekan moq kita. 
Keuntungan kanthi milih perusahaan MOQ ngisor Rega kompetitif. Pengerjaan sing apik banget. Jaminan KualitasTanduran sing apik, tenaga kerja tim sing kuat lan tenaga kerja sing profesional. Wektu produksi cekak. Pangiriman cepet. Layanan sawise adol apik.
Layanan kita Kita nampa supaya OEM. Kabeh desain bisa diikuti desain, warna, Bahan lan jumlah pelanggan.
  Kita duwe pengalaman profesional luwih saka 20 taun dadi pabrikan nyulam pria lan wanitaKita duwe paneliti lan tim pangembangan sing kuwat kanggo ngatasi masalahAna akeh pemasok bahan baku ing pabrikPabrik kita entuk sertifikat WRAP, kita duwe lokakarya dhewe udakara 20000sq meterPesenan nyoba cilik bisa ditampa, kasedhiya sampel gratisRegane cukup lan tetep kualitas kanggo saben klien
  Kaos yaiku salah sawijining klambi sing disenengi masarakat nalika musim semi lan musim panas, utamane nalika srengenge panas banget lan panas banget. Karo kaunggulan alami, kepenak, lan mulya, kaos dadi sandhangan mangsan sing disenengi masarakat. Umume wong nganggo rompi utawa kaos nganggo kaos lengan pendek utawa kaos Hong Kong ing acara-acara sosial, saiki kaos ganti ganti.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan