Grosir Musim Gugur Berkualitas Tinggi lan Musim Dingin Olahraga Kaus Olahraga Pria Angin

Katrangan singkat:

NAMA PRODUK: Kaos Musim Gugur Berkualitas Tinggi lan Kaus Olahraga Olahraga Angin Pria Musim Dingin

ANGKA ARTIKEL: MH2021002

Asal: kutha NANCHANG, provinsi JIANGXI, CHINA

KAIN: Kain FLEECE

KOMPOSISI: katun 60% 40% POLYESTER

DESAIN: Piping, PREST LOGO CHEST


Detail Produk

Tag Produk

NAMA PRODUK Grosir Musim Gugur Berkualitas Tinggi lan Musim Dingin Olahraga Kaus Olahraga Pria Angin
ANGKA ARTIKEL MH2021002
Asal Usul Kutha NANCHANG, provinsi JIANGXI, CHINA
FABRIK Kain FLEECE
KOMPOSISI 60% katun 40% POLYESTER
DESAIN KANGAROO POCKET, tambalan velcroKantong lengan nganggo ritsletingKanthong kanthi bolongan kupingLapisan hood kamuflase
UKURAN SMLXL.XXL
WARNA WARNA PANTONE Kasedhiya
Fitur Lembut, Bernapas, kelembapan
Logo Percetakan Cetakan adhedhasar banyu, Plastisol, Discharge, Retak, Foil, Burnt-out, Flocking, Bal Adhesive, Glittery, 3D, Suede, Transfer panas, lsp.
Logo sulaman Bordir Pesawat, Bordir 3D, Bordir Applique, Bordir Benang Emas / Perak, Bordir 3D Utas Emas / Perak, Bordir Paillette, Bordir Handuk, lsp.
Gaya Gaya kasual
Lengan Lengan lengen dawa
planket Planket ritsleting
Kemampuan Pasokan 50000 set saben Sasi
MOQ 1000PCS Saben WARNA
Rincian Kemasan 1polybag / sepotong, uga bisa dikemas minangka sarat.
Pelabuhan Shanghai, Ningbo, Shenzhen lsp.
Kiriman Liwat segara, liwat udara, liwat DHL / UPS / TNT lsp.
Syarat pambayaran T / T, L / C. lsp.
 Wektu Utama 30-60 dina
Pangaturan conto Sampel siap. Langsung ngatur kiriman. Sampel khusus. Sajrone 5-10 dina kerja. Biaya sampel dikenani biaya utamane adhedhasar desain uga jumlah total. Biaya sampel bisa dibalekake maneh yen jumlah pesanan sing akeh bisa tekan moq kita.
Keuntungan kanthi milih perusahaan MOQ ngisorRega kompetitifPengerjaan sing apik bangetJaminan KualitasTanduran sing apik, tenaga kerja tim sing kuat lan tenaga kerja sing profesional.Wektu produksi cekak.Pangiriman cepetLayanan sawise adol apik
Layanan kita Kita nampa supaya OEM. Kabeh desain bisa diikuti desain, warna, Bahan lan jumlah pelanggan.
  Kita duwe pengalaman profesional luwih saka 20 taun dadi pabrikan nyulam pria lan wanitaKita duwe paneliti lan tim pangembangan sing kuwat kanggo ngatasi masalahAna akeh pemasok bahan baku ing pabrikPabrik kita entuk sertifikat WRAP, kita duwe lokakarya dhewe udakara 20000sq meterPesenan nyoba cilik bisa ditampa, kasedhiya sampel gratisRegane cukup lan tetep kualitas kanggo saben klien

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan